X3pnlU2imb9WbpxdSmo majhen kolektiv, ki želi otroku zagotoviti spodbudno, varno, zdravo in prijazno okolje. V predšolskem obdobju je otrok še posebej dojemljiv,  pridobiva prve izkušnje, oblikuje se njegovo sprejemanje sveta, v čustveni svet vstopajo nova doživetja in razmisleki. Vemo, da v njem rastejo tudi želje oz. ambicije in vse jasneje se zaveda pričakovanj odraslih ter pravil, ki mu jih postavlja okolje. Strokovnjaki menijo, da se prav v tem obdobju razvije večina otrokovih potencialov, zato je posebej pomembno, v kakšnem okolju otrok živi ter koliko spodbud je deležen. V vrtcu se zavedamo, da je predšolska vzgoja le dopolnitev družinske vzgoje, zato želimo prispevati  h kakovosti življenja ob tesnem sodelovanju s starši. Verjamemo, da so naši skupni cilji enaki: srečni in zdravi otroci, radovedni in živahni pa tudi sposobni pristnega odnosa do narave, do odraslih in vrstnikov.  Potrudili se bomo, da bo naš vrtec tisti, ki bo za vašega otroka poskrbel tako, da se bo pri nas počutil ljubljenega in sprejetega.

Verjamemo, da lahko s svojo strokovnostjo in ustvarjalnostjo nudimo otrokom, staršem in zaposlenim prijazen in varen vrtec, v katerem bodo odraščali srečni in zdravi otroci.

Svoje poslanstvo vidimo v vzgoji in učenju predšolskih otrok ter v partnerstvu s starši. To pa lahko uresničimo le skupaj z vami.

VSAK OTROK  JE BODOČI ODRASLI, JE VAŠE IN NAŠE BOGASTVO,

JE OSEBNOST, KI JO ŽELIMO OBLIKOVATI SKUPAJ Z VAMI.

Sonja Zobec
pomočnica ravnatelja
za enoto Vrtec Pikapolonica

Pridružite se nam, obiščite nas, pokličite, povprašajte …

(Skupno 559 obiskov, današnjih obiskov 2)